Bogdan Vătăjelu, redebut în Bănie

Fostul fotbalist al Universitatii Bogdan Vătăjelu a revenit acasa, in Banie, după aventurile la Sparta Praga și Jablonec. La mai bine de doi ani de la despartirea de Universitatea, Vătăjelu reimbraca tricoul Universitatii Craiova.

Bogdan Vătăjelu își va face redebutul în tricoul Universității pe teren propriu mâine, contra celor de la Sabail, formație pe care au învins-o în deplasare, 3-2.

”Nu am jucat pe stadionul nou, așa că abia aștept să văd cum se simte atmosfera. Nu este o formalitate meciul cu Sabail, poate aveam un avantaj mare dacă terminam 3-1 meciul tur. Avem doar un gol avans și ei nu vor veni în vacanță. Vor aborda altă strategie decât la ei acasă și vor veni să-și vândă scump pielea. Noi, dacă nu suntem concentrați și ne gândim că suntem calificați, vom avea mult de pierdut. Mi-ș dori mult să marchez la debut pe acest stadion, dar cel mai important este ca echipa să câștige, indiferent cine înscrie. În Europa nu este ușor, mai avem trei duble grele, dacă trecem de Sabail. Ne jucăm șansa și suntem încrezători că putem avansa mult și cu puțin noroc poate ajungem în grupe” , spune Bogdan Vătăjelu.

”Vreau să facem un sezon perfect”

Fostul căpitan al ”juveților” speră ca echipa sa să ducă lupta pe toate fronturile și în primăvara anului viitor să aibă în palmares cât mai multe trofee.

”Mi-aș dori ca la finalul sezonului să se spună că am făcut un sezon perfect și de aceea am meritat să câștigăm campionatul. Sper să trăiesc o bucurie imensă alături de fani, am avut parte doar de bucuria promovării, dar sigur nu s-ar compara cu sărbătoarea unui titlu înpreună cu suporterii, în centrul orașului” a mai adaugat Bogdan Vătăjelu.

PREȚURILE BILETELOR:

Peluze (Nord & Sud): 15 LEI

Tribuna a II-a: 30 LEI

Tribuna I: 40 LEI

Tribuna VIP: 100 LEI

Leave a Reply

Your email address will not be published.