„La Craiova, câţiva penali şi impostori, hoţi şi incompetenţi, lichele în funcţii publice încă mai cer votul vostru. Peremista Olguţa Vasilescu, fostă mâna dreaptă a lui Vadim şi-a lui Dragnea, vrea un nou mandat. Solomon, care a fost prins cu mâna în banul public şi care a făcut puşcărie pentru asta e din nou candidat” – Cioloş

Copreşedintele Alianţei USR-PLUS a făcut un apel la electorat să nu îi mai voteze pe cei care „au furat banii publici fără jenă”.

„Nu votaţi hoţi care au recunoscut că v-au furat banii şi au stat la puşcărie pentru asta. Şi ei recunosc cu seninătate: ‘da domne, m-a prins justiţia dar nu pentru ce am furat eu mai mult, ci pentru nişte mărunţişuri’. Ăştia sunt oamenii care vor votul dumneavoastră şi care au furat banii publici fără jenă. Nu mai votaţi hoţi, nu mai votaţi incompetenţi, nu mai votaţi corupţi, nu mai votaţi impostori, care ştiu o singură limbă străină: a hoţiei, a corupţiei şi a imposturii. Nu votaţi hoţi, care au recunoscut că au furat. Bani au ajuns în buzunarele clanurilor interlope din Craiova, care sunt conduse de politicieni”, a afirmat Cioloş.

 

mai mult la   /epochtimes-romania.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.