Filmul secret făcut de pompieri la Colectiv și ținut ascuns publicului!

 Filmul secret făcut de pompieri la Colectiv și ținut ascuns publicului! Colonelul care a coordonat intervenția este auzit cum înjură morții: “Lasă-i în p**a mea”!

Potrivit libertatea.ro, filmările făcute la Colectiv de pompieri au fost ascunse patru ani publicului, Guvernului și procurorilor / Colonelul care a coordonat intervenția este auzit cum înjură morții: “Lasă-i în p**a mea”!

Filmarea a fost furnizată de un ofițer de pompieri care spune că a făcut acest lucru pentru că ”în imaginile filmate de Departamentul de Informare și Relații Publice al ISU se vedea altceva decât versiunea care fusese comunicată oamenilor, anume că intervenția de salvare a vieților a fost impecabilă, aceste imagini nu au fost făcute publice niciodată”.

”După ce s-a realizat ce conțin, filmările colegului meu nu au fost văzute decât de către un grup mic de ofițeri superiori, nu au fost folosite nici la analizele interne, nu au fost date Corpului de Control al Guvernului Cioloș și nici procurorilor”, a declarat pompierul pentru Libertatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.