Klaus Iohannis: PSD- ul a inhibat dezvoltarea Romaniei in ultimii 30 de ani

Președintele Klaus Iohannis a fost prezent, luni, la ședința PNL de la Parlament.

”Va multumesc tuturor pentru implicare, fara aceasta implicare rezultatul pe care l-am obtinut nu ar fi fost acesta, care este unul foarte bun.

Acest rezultat l-am obtnut in conditii complicate,  pentru PNL, dar si pentru mine, care am fost candidatul Partidului National Liberal, este o foarte mare reusita.

Pentru adversarii nostri, pentru PSD, este cea mai mare infrangere din ultimii 30 de ani. PSD, in toate campaniile din ultima vreme, si la europarlamentare, si la referendum, si la prezidentiale, un PSD care a incasat-o de trei ori, in acet an, dar PSD -ul nu a fost inlaturat de la putere decat partial. PSD are un numar imens de parlamentari, are un numar foarte mare de primari si presedinti de Consilii Judetene.

Vreau sa fiu inteles, locul PSD nu mai este in conducerea institutiilor statului, nu mai este locul PSD- ului. Am spus-o de foarte multe ori in campanie si o repet: PSD- ul a inhibat dezvoltarea Romaniei in ultimii 30 de ani, iar romanii au dovedit, pe parcursul acestui an, incepand cu europarlamentare, referendum si alegeri prezidentiale, ca isi doresc conducerea Romaniei fara PSD”, a declarat presedintele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.