Minoritatile germane nu sustin Guvernul Dancila

Minoritatile germane au anuntat ca vor vota în favoarea oricărei moțiuni de cenzură ce va fi depusă pentru destituirea acestui guvern, care reprezintă o rușine națională”, a scris deputatul Ovidiu Ganț pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila si-a anuntat intentia de a negocia cu toti parlamentarii minoritatilor, inclusiv cu cei ai minoritatii germane, din partea carora a primit astazi un nu categoric.

”Deoarece Guvernul și-a pierdut majoritatea în Parlament și premierul Viorica Vasilica Dancila a afirmat că va negocia cu fiecare parlamentar în parte, pentru a obține o nouă susținere, vreau să vă informez, stimati prieteni, ca nu voi negocia nimic cu premierul. Mai mult, refuz să discut cu această persoană care a tolerat atacurile cele mai mizerabile lansate la adresa minorității germane și a președintelui Klaus Iohannis de către consilierii si ministrii săi. În consecință, voi vota în favoarea oricărei moțiuni de cenzură ce va fi depusă pentru destituirea acestui guvern, care reprezintă o rușine națională”, a scris deputatul Ovidiu Ganț pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.