Papusile uriase revin la Craiova! Puppets Occupy Street 2019

Craiovenii sunt invitati, in perioada 25 august și 1 septembrie, la o noua  editie a festivalului Puppets Occupy Street, eveniment organizat de Teatrul pentru copii și tineret Colibri și finanțat de Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova.

In cadrul evenimentului sun programate  reprezentații teatrale, ateliere de creație, concerte, expoziții, proiecții video, video mapping, happening-uri, animație stradală, arte vizuale, arte plastice și parade spectaculoase, cu păpuși supradimensionate și care alegorice se desfășoară simultan în mai multe zone ale orașului și sunt gratuite. Festivalul are un caracter necompetitiv.

Pentru al VI – lea an, Craiova devine timp de 8 zile scena internațională a artei animației, unde trupe și artiști independenți din 23 de țări vor crea o atmosferă vibrantă pentru publicul de toate vârstele. Ediția din acest an stă sub semnul REvoluției, și va cuprinde aproximativ 400 de evenimente, ce vor bucura și colora străzile, piețele, parcurile și cartierele Craiovene.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.