Parcul Romanescu, locul de intalnire pentru zeci de consumatori de substante interzise

Cel mai pitoresc loc din Craiova a devenit atractia numarul unu pentru zeci de consumatori de substante interzise. Asa cum am relatat intr-un articol mai vechi, Politia Locala Craiova vine si confirma cele spuse de noi, si anume, in Parcul Romanescu din Craiova multi tineri consuma substante interzise.

Datele politistilor locali craioveni sunt ingrijoratoare, numai in ultimele trei luni au fost prinsi in flagrant peste 20 de persoane.

“În urma desfășurării activităților de patrulare de către polițiștii locali cu atribuții de menținere a ordinii publice, precum și a activității desfășurată de către dispecerii ce asigură monitorizarea Parcului ”Nicolae Romanescu”, în ultimele 3 luni au fost surprinse în flagrant și depistate un număr de 22 persoane ce confecționau artizanal și consumau pe domeniul public țigări ce conțineau substanțe euforizante psihoactive.

La controlul corporal efectuat conform procedurilor legale, asupra acestora s-au găsit plicuri cu resturi vegetale de culoare verde oliv, plicuri de plastic transparent cu închidere tip ziplock ce conțineau muguri vegetali, precum și dispozitive de mărunțit tip ”grinder”.

Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 15 – 29 ani, au fost conduse la sediul Poliției Locale unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de lege, iar materialele vegetale și dispozitivele au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, pentru a finaliza cercetările și a dispune măsurile legale în aceste cazuri”, informeaza Politia Locala Craiova.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.