Parvulescu a fost uns cu un mandat de director general interimar la SC High-Tech Industry Park Craiova SA

Fostul purtator de vorbe al primarului Olguta Vasilescu, Ionut Parvulescu a fost uns cu un mandat de director general interimar la SC High-Tech Industry Park Craiova SA, societate deţinută de Consiliul Judeţean (CJ) Dolj.

Ionut Parvulescu a fost, pe rand, ziarist la mai multe publicatii locale si centrale, iar din 2012, odata cu schimbarea de macaz produsa la nivelul administratiei craiovene, cand Olguta Vasilescu castiga primul mandat de primar, Parvulescu a fost numit purtator de cuvant.

Pârvulescu este martor în dosarul în care Olguţa Vasilescu era acuzată de DNA de luare de mită și spălare de bani in Dosarul faţada.

High-Tech Industry Park Craiova SA detine Titlul de „Parc Industrial” conform Ordinului M.D.R.A.P. nr. 891/05.05.2015, publicat în Monitorul Oficial nr. 341/19.05.2015, pentru infrastructura de afaceri pe care o administreaza pentru o perioada de 30 de ani, pe terenurile green-field puse la dispozitie de Judetul Dolj prin Consiliul Judetean, terenuri care formeaza un areal compact de 24,13 Ha, identificate potrivit Anexei 4 la HCJ Dolj nr/60/25.02.2014.

Sursa foto: libertatea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.