Presedintele Ford Romania, control pe santierul drumului expres Craiova- Pitesti

Lipsa drumurilor din Romania alunga investitorii. Cel mai mare insvestitior din Oltenia, Ford, anunta in toamana trecuta ca se gandeste la o iesire de pe piata romaneasca, invocand motivul lipsei de infrastructura din tara noastra. Dupa cum se pare, reprezentantii Ford nu au uitat acest aspect si au inceput sa verifice in ce statiu sunt lucraile la drumul expres Craiova- Pitesi.

Demarate in prag de alegeri europarlamentare, lucrarile la drumul expres Craiova – Pitesti au ramas la statiu de bordura aruncata in camp. Presedintele Ford Romania a verificat lucrarile si critica dura atitudinea celor responsabili de acest santier.

”După ce am petrecut aproape o oră încercând să traversez Balşul, săptămâna trecută, am decis să verificăm progresul făcut pe noul drum expres Craiova – Pitești. În special progresul pe șoseaua de centură a Balşului. Lucrările la drumul tehnologic au început pe data de 22 mai. Atunci s-a declarat că drumul de centură va fi gata până la sfârșitul anului! După cum se poate observa din fotografiile pe care le-am făcut ieri (n.r – sâmbătă, 29 iunie), nu s-au făcut progrese importante de la începerea lucrărilor. Nu este vital doar pentru oamenii și afacerile din Craiova ca acest drum să fie finalizat la timp. Este necesar pentru toți românii care au nevoie să folosească acest drum din zona de sud! Voi continua să monitorizez progresul. Sper că vor fi realizate angajamentele care au fost făcute“, a scris Ian Pearson pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.