Tiberiade versus Zamfir: injuraturi si amenintari

Am aflat si noi, ca multi alti craioveni, despre ultima dracovenie care l-a avut protagonist pe managerul Filarmonicii Oltenia. In urma cu cateva zile, presedintele Partidei Romilor, Sucursala Dolj, Romeo Tiberiade, a fost injurat si amenințat cu bătaia de catre Gabriel Zamfir, managerul Filarmonicii Oltenia. 

Tberiade a anuntat cainele de paza al democratiei

Suparat pana peste cap, ca un astfel de directoras poate sa faca o astfel de fapta, sa injure, ameninte si insulte un sef de filiala de partid, a anuntat in graba o conferinta de presa, unde noi nu am fost invitati, poate ca nici nu mergeam, dar asa, daca tot vrei sa faci scandal de proportii, anunti toata lumea.

”Partida Romilor PRO EUROPA Sucursala Dolj se află în plină campanie “Noi vrem respect”. O întâmplare nefericită m-a adus ca personaj al acestei campanii.
Eu vreau respect și respect oamenii, instituțiile, legile.

Un om care reprezintă o instituție de cultură importantă a Craiovei m-a atacat verbal: M-A ÎNJURAT, M-A AMENINȚAT CU BĂTAIA ȘI M-A JIGNIT. Este Gabriel Zamfir, managerul Filarmonicii Oltenia.

Nu vreau să pătez imaginea Craiovei și a Filarmonicii. Port un respect deosebit familiei acestui individ. Presa a mai relatat despre derapajele sale. Eu vreau să vă spun că nu am căutat să îmi fac singur dreptate. Eu, țiganul care luptă pentru educație, AM APELAT LA INSTANȚELE JUDECĂTOREȘTI, pentru că VREAU RESPECT PRIN MODUL CORECT DE A TRANȘA O PROBLEMĂ SOCIALĂ.

Am înțeles că fiind cetățean român de etnie romă, șansa de a-mi găsi un loc onorabil în societate este dată de educație. Încerc în fiecare zi să îi sfătuiesc pe toți cei pe care îi reprezint, să aibă grijă cum se comportă, să fie civilizați, să respecte legile statului român și să își ducă la școală copiii.

Este regretabil că un om de cultură amestecă arta și managementul cu anumite fapte care nu fac cinste nimănui.
Nu mă cert în public, nu cerșesc respect. Încerc să fiu eu însumi și de aceea, dreptatea o caut numai pe cale legală.

Indiferent de verdictul instanței, eu nu voi apela niciodată la violența verbală sau fizică. Vreau să fiu demn în fața tuturor, cu încredere deplină în ceea ce înseamnă a ne respecta între noi. Când se întâmplă să greșesc, regret și încerc să repar. Dar mai presus de toate, iubesc oamenii, îi respect și cer respect. și am încredere în lege” scrie Tiberiade pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.