Unde si cand a gresit PSD

Criza politica se adanceste tot mai mult in interioorul Prtidului Social Democrat. Desi se afla in plina criza si asta ar trebuui sa reprezinte principala problema a partiduli, tot mai multe personaje hilare isi anunta, cu surle si trambite, candidatura la presedintia României.

In ultima perioada PSD s-a schimbat mult, dar nu in bine, s-a indepartat de electoratul sau, acel electorat sarac si mai putin educat, cautand sprijin electoral  la doua categorii numeroase, si anume, pensionarii, pe de o parte si bugetarii pe de alta parte.

Dar calculele au mai suferit cateva modificari, nu toti pensionarii si begetarii merg la vot. Majoritatea bugetarilor sunt oameni cu studii si nici nu se uita la anumite televiziuni de casa, unde propaganda e ridicata la rang de arta. Daca ar fi fost asa cum a gandit strategul Valcov si prietenii acestuia, PSD trebuia sa primeasca undeva la peste sase milioane de voturi, exact cate a luat Ion Iliescu la primul sau mandat.

Cum spuneam mai sus, PSD, sub conducerea lui Dragnea si a mascaricilor din jurul sau, au pierdut ultimul strop de incredere chiar de unde se asteptau mai putin, de la pensoionari si bugetari, acolo unde pompasera tot bugetul tarii.

Desi au putina scoala, majoritate simpatizantilor PSD si-au dat seama de minciunile legate de maririle pensiilor, care, sincer, nu a acoperit nici jumatate din majorarile preturilor ce au lovit ca un uragan tropical.

In schimb, propaganda privind nivelul ridicat de trai la care au ajuns romanii in doi ani si jumatate de guvernare PSD a f ost o alta gogorita care a fost sanctionata de romani.

In interiorul PSD se cauta eroarea politica care a dus la pierderea alegerilor. Aceasta eroare exista, cu siguranta, de fapt, acestea sunt chiar mai multe si se numesc Ion Iliescu, Adrian Nastase si alti comunisti urcati pe piedestralul democratiei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.